Zaštita podataka

Izjava o privatnosti
Zaštita Vaših osobnih podataka od posebne nam je važnosti. Stoga obrađujemo Vaše podatke na temelju zakonskih propisa. U ovim podacima o zaštiti podataka obavještavamo Vas o najvažnijim aspektima obrade podataka u kontekstu naše web stranice.

Sigurnost
Poduzimamo sve potrebne tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke od gubitka i zloupotrebe.
Ova web stranica koristi HTTPS enkripciju iz sigurnosnih razloga i štiti prijenos sadržaja. Možete prepoznati šifriranu vezu promjenom adresne linije preglednika s "http: //" na "https: //" i simbolom zaključavanja u liniji preglednika. Ako je omogućena SSL enkripcija, podaci koje ste nam poslali ne mogu čitati treće strane.
Imajte na umu, međutim, da prijenos podataka putem Interneta (primjerice, kada komunicirate putem e-pošte) može imati sigurnosne propuste. Potpuna zaštita podataka od pristupa trećih strana nije moguća.

Kolačići
Kulen.net koristi takozvane "kolačiće". Kolačići pamte na vašem računalu vaše korisničko ime i lozinku da ih ne morate svaki puta upisivati. Odjavljivanjem kolačići se brišu.

Veze na druge web stranice
Naša web stranica može sadržavati veze na druge web stranice. Imajte na umu kada napustite našu web stranicu putem bilo kojeg od ovih linkova, da nemamo kontrolu nad drugim web stranicama. Stoga ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za zaštitu podataka koje možete prenijeti prilikom posjeta takvim web stranicama. Ova se pravila o privatnosti ne odnose na web stranice drugih pružatelja usluga.

Čuvanje Vaših podataka
Podatke koje ste nam dali putem kontakt forme na stranici www.kulen.net čuvat ćemo najduže 5 godina, a iznimno duže ukoliko to moramo zbog zakonskih propisa.
Imate pravo tražiti nas da Vaše podatke obrišemo i više ne obrađujemo. To možete učiniti putem e-maila info@kulen.net. Ukoliko to neće biti u suprotnosti sa zakonskim propisima ili našim legitimnim interesima, Vaše ćemo podatke u što kraćem roku obrisati i nećemo ih više obrađivati.

Newsletter
U bilo kojem trenutku možete otkazati primanje našeg newslettera. Da biste to učinili, kliknite na link za odjavu pri dnu newslettera i bit ćete automatski odjavljeni.
Ukoliko zbog bilo kojeg razloga smatrate da Vaše podatke nismo dovoljno dobro zaštitili ili smatrate da su bilo koja Vaša prava vezano na zaštitu podataka prekršena, ljubazno Vas molimo da nam se javite na info@finoteka.com kako bismo eventualnu pogrešku što prije ispravili.

Kulen.net d.o.o.
Kolodvorska 1, 32273 Gradište
OIB: 023
info@kulen.net